Menu Sluiten

Hii! Het is weer eventjes geleden sinds mijn nieuwe blog.. Maar wat een chaotische periode is dit… Maar we doen het gelukkig wel werken! Het coronavirus heeft er gelukkig niet voor gezorgd dat ik moet stoppen met mijn stag! Ik werk nu voorlopig gewoon op mijn kamertje hier in Bilthoven, dit is gelukkig gewoon doenbaar! Ik mis het wel om op kantoor te komen, om rond alle mensen daar te zijn en vooral ook om dagelijks na de lunch de trappen te doen.. Maar we doen er nu alles aan om gezond te blijven en om de mensen rond ons gezond te houden.

Om het werk bij Toogethr nu zo makkelijk mogelijk te maken hebben we twee keer per dag een meeting met het team via Slack. Slack is een communicatie app dat het makkelijker en leuker maakt om te communiceren mer je team. We beginnen nu elke ochtend om 8.30u met de eerste meeting om zo de dag taken te verdelen. Dit is wel heel leuk eigenlijk om elkaar zo toch te blijven zien. Mijn taken waren vooral voor een nieuwe activatie dat Toogethr gaat doen bij bepaalde klanten. Daar kan ik helaas nog niets van laten zien maar dat zal ik binnenkort wel doen!  Ook heb ik nu voor deze corona periode een afbeelding gemaakt om een hartje onder de riem te steken voor de mensen van de zorg. Hier onder kan je deze bekijken  We hebben niet alleen gezorgd voor een post op de sociale media maar hebben ook naar alle ziekenhuizen die klant zijn bij Toogethr dozen vol met Tony Chocolonely gestuurd. Voor de rest ben ik bezig geweest met kleine opdrachtjes om het binnenkort als de corona periode om is gemakkelijker te maken voor Toogethr om de promotie materialen klaar te maken.

We doen nu vooral veel opdrachtjes die je normaal op kantoor links laat liggen, omdat de promotiedagen natuurlijk allemaal gecanceld zijn. Het is allemaal even wat zoeken en doen maar gelukkig werkt het toch wel!

Zo.. dat was het eigenlijk weer voor deze blog  Blijf allemaal goed gezond en vooral blijf in uw kot …