Menu Sluiten

Hii, hier ben ik weer! Ik ben nu ongeveer 3 weekjes bezig hier bij Toogethr, en wat een afwisseling heb ik al gehad! Elke dag is wel bijna wat anders! Ik zal jullie wat meer vertellen over mijn afgelopen 3 weken.

WEEK 1: Dit was nog een beetje een vreemde week, het was allemaal nieuw en beetje wennen van wat er nu juist van mij verwacht werd. Mijn eerste dagen was het alles een beetje op orde brengen in het verloop van de week kreeg ik wel hier en daar wat opdrachten waar ik aan mocht werken. Hier bij Toogethr hebben we ook elke vrijdag een drink met alle bedrijven op onze verdieping om de week lekker gezellig af te sluiten, zo leer je leuk iedereen kennen. Ook was het natuurlijk niet alleen wennen binnen Toogethr maar ook was het wennen om opeens helemaal op je eentje te wonen. Je moet opeens voor jezelf beginnen koken en toch ook er een beetje voor zorgen dat alles netjes blijft… Het is wel leuk dat je nu zelf mag kiezen wat je eet, dus altijd lekker eten :p Alleen.. van waar blijf je de inspiratie halen voor elke dag iets anders te eten??? Het is wel heel leuk om dit allemaal te mogen ondervinden. Oh, Oh en ik heb een superleuk hondje als huisgenootje!!  Dit is het hondje van de mensen waar ik van huur, af en toe komt ze lekker gezellig bij me liggen.

WEEK 2: Dit was een week waar ik heel veel verschillende opdrachten heb mogen doen. Deze hele week was op voorbereiding van de week erna. Er kwamen heel veel promo’s aan, hiervoor moest dus al het promo-materiaal klaargemaakt worden. Wat houdt dat nu in? Vooral heb ik heel veel flyers moeten aanpassen met de juiste logo’s, ook kubussen die gemaakt werden, posters en het belangrijkste.. de Tony Chocolonely’s moesten worden klaargelegd.  Dit was vooral een voorbereidende week met leuke nieuwe dingen die ik heb mogen ondervinden.

WEEK 3: Wat een leuke week!! Deze week heb ik heel veel mogen rondrijden in Nederland en bij een paar verschillende bedrijven heb ik leuke promo’s mogen doen.  Het eerste bedrijf was gewoon een kantoren bedrijf, dit was al heel leuk om de mensen hieraan te spreken. Allemaal heel vriendelijk. Onze andere klant was een ziekenhuis, dit was totaal iets anders! Hier heb je natuurlijk ook gewoon de patiënten die rondlopen, dat was wel wat ingewikkelder om de juiste mensen te kunnen aanspreken. Deze week heb ik voor de eerste keer ook eens een beetje door Utrecht kunnen lopen! Dit was zo gezellig, de leuke winkeltjes, de grachten door de stad. Verder ben ik eigenlijk nog niet echt in Utrecht geweest buiten het station natuurlijk. Wat ik dan wel weer heb met die promo’s dat ik mag uitvoeren is dat ik wel een beetje van Nederland zie.  & Zo, dit was eigenlijk zowat heel mijn weekje… Oh, en natuurlijk op vrijdag weer de leuke Borrel! 

Dit waren mijn 3 eerste weekjes in Utrecht. De tijd vliegt! Ik ben al bijna een maandje bezig.  De volgende keer houd ik jullie terug een beetje op de hoogte van hoe het er dan weer aan toe gaat en wat ik weer voor leuke dingetjes heb mogen doen. Doeeeiii!