Menu Sluiten

Hallo allemaal !

Wij zijn Jeff, Michiel en Siebe en wij zijn studenten Marketing aan de Thomas More hogeschool in Geel. Als stageplaats voor dit jaar hebben we de kans gekregen om deze in Kaapstad (Zuid Afrika) te hebben. We werken samen met Charles Maisel (onze stagementor) aan het project BeBold. BeBold is een website waar studenten en afgestudeerden hun ideeën kwijt kunnen en in contact kunnen komen met de juiste mensen om hun idee mee te helpen realiseren.

BeBold: https://www.bebold.org.za

De stage is natuurlijk niet onze enige beleving die we met jullie willen delen. Ieder van ons is nog nooit eerder in het mooie Zuid-Afrika geweest en dus zullen we Zuid-Afrika proberen te verkennen door allerlei activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld de Tafelberg beklimmen!

Natuurlijk gaan we deze ervaring niet alleen willen beleven maar ook deze met de rest van de wereld willen delen! Hierdoor gaan we wekelijks op deze blog en ons Youtube kanaal vlogs posten van al onze avonturen en ervaringen. De vlogs zullen elke week op zondag 19u30 online komen met hierin onze wekelijkse hoogtepunten. Mis deze zeker niet !

Abonneer op ons Youtube kanaal door op volgende link te klikken

https://www.youtube.com/channel/UCVr2KgxQP-0_IIFT-0ZcG6w

Beneden op de startpagina van onze blog kan u zich altijd aanmelden om een mail te ontvangen telkens als een van onze vlogs online komen.

JEFF, MICHIEL & SIEBE OUT !