Menu Sluiten

Met deze vernieuwde blog willen we alle internationaliseringsverhalen van onze graduaatstudenten verzamelen om eerstejaars een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is.

We hebben uiteraard onze studenten die hun werkplekleren in het buitenland gaan doen. Als Corona er geen stokje voor steekt gaan er dit academiejaar studenten naar Spanje, Italië, Nederland en Ierland.

Daarnaast nemen er ook heel wat graduaatstudenten deel aan korte internationale projecten. Ook omwille van C* gaan deze dit jaar enkel virtueel door. Maar de ervaring zal zeker zo boeiend zijn.

En als laatste lezen jullie hier ook blogpost van onze student-buddy’s. Graduaatstudenten, oftewel Associate Degrees kunnen zich engageren om een internationale student op onze campussen welkom te heten. Voor studenten communicatiesupport is dit een verplicht onderdeel van het OPO Engels. Studenten Transport- en Logistiek kunnen dit opnemen als een alternatieve opdracht binnen het vak. Vandaar dat deze blogposts in het Engels geschreven zijn. Maar volg jij een andere opleiding ook dan heb je de mogelijkheid om je te registreren als buddy.

Wil jij graag meer info rond de internationaliseringsmogelijkheden? Kijk even op het studentenportaal (luik Go International) of neem contact op met de international coordinator.