Menu Sluiten

Hi, mijn naam is Jana Van Den Bossche  Ik ben 21 jaar en ik zit in mijn laatste jaar Marketing. Daar hoort natuurlijk een stage bij. Ik heb gekozen voor een buitenlandse stage omdat ik dol ben op reizen en het superleuk vindt om nieuwe culturen te leren kennen en om te kijken hoe het nu juist eraan toe gaat in een ander land.

Mijn eerste keuze was om in Malta een stage te doen, ik was er al eens geweest, supermooi weer, lekker exotisch en ze spreken er gewoon Engels. Spijtig genoeg kregen we niet zo goed contact met Malta en heb ik een andere stageplaats moeten zoeken. Na toch eventjes te zoeken ben ik maar eens minder ver en minder exotisch gaan zoeken. Toen ben ik eens in een lijst van stageplaatsen gaan kijken die thomas More opgesteld had. Daar waren heel veel bedrijven in Nederland bij, eerst dacht ik ‘hmm… Nederland… dat is natuurlijk niet zo wauw’. Maar toen ben ik beginnen te denken en dacht ik ‘het is misschien niet zo wauw maar ik kan hier eigenlijk wel heel veel leren!’. Zo ben ik in aanraking gekomen met Toogethr!

Wat is Toogethr? Toogethr is een bedrijf/app dat het woon-werkverkeer wil verbeteren voor bedrijven/scholen en/of ziekenhuizen, dit doen ze dan door ridesharing. Aan de hand van de gegevens die je en al je andere collega’s invullen in de app, geeft de app aan wie er nu juist op jouw route richting werk woont. Zo kun je dus samen rijden met je collega’s en elkaar beter leren kennen. Maar wat maakt dit nu juist interessant? Wel, je spaart namelijk punten. De punten worden berekend aan de hand van de kilometers dat je rijdt en met hoeveel personen je dit doet. Met die punten kun je dus in de webshop op de app leuke spulletjes kopen.

Wat is mijn taak nu binnen Toogethr? Ik ben een marketing stagiair dus ik ga veel tekstjes moeten schrijven voor de social media, veel meehelpen met het designteam, flyers, posters, campagnes en nog een heleboel meer mee helpen ontwerpen. Ook horen daar veel promo’s bij, dit houdt in dat we naar de (nieuwe)klanten gaan en daar eigenlijk een beetje reclame gaan maken met leuke Toogethr goodiebags. Ik ga dus een beetje van alles doen.  Maar ik hou jullie zeker op de hoogte van wat er nu juist allemaal gaat gebeuren!

Volgende keer ga ik jullie wat meer vertellen over mijn eerste ervaringen binnen Toogethr waren en hoe mijn dagen er een beetje aan toe gaan. Doeiii!