Menu Sluiten

Ik schrijf deze laatste blog tijdens mijn terugvlucht naar België. Na een prachtige 4 maanden in Spanje te hebben doorgebracht is het zo ver, tijd om naar huis. Het voelt toch een beetje vreemd nu ik op het vliegtuig zit. Ik heb in Spanje een groep geweldige mensen ontmoet waar ik zeer goed bevriend mee ben geworden.

Ik heb 13 weken stage gedaan bij IDEA en ben dan nog een extra maand in Spanje gebleven omdat ik het er zo naar mijn zin had, in totaal 4 maanden. Ik heb, ondanks Covid, veel van Spanje gezien. Zo ging ik naar Allicante, Xativa, Cullera, Toledo, … en spendeerde ik een aantal dagen in Madrid.

7 Juni, mijn laatste dag, ging ik nog een bezoekje brengen aan IDEA, de organisatie die mij een prachtige stage heeft bezorgd en mij heeft geholpen waar nodig tijdens mijn verblijf in Alzira. Ik zal zeker en vast nog eens binnenspringen, als ik in de buurt ben.

Bibi bij IDEA

Dit was dan mijn Erasmus+ stage en op naar het volgende. Deze 4 maanden zijn voor mij voorbij gevlogen. Als je de kans krijgt om zelf op een buitenlandse stage te gaan zou ik zeggen…

GEWOON DOEN.