Menu Sluiten

Hiii! Wat gaat de tijd toch snel, ik ben ondertussen al een maandje verder in mijn stageperiode! Dat wil zeggen dat ik er nog 3 te gaan heb! 

Ik heb het hier super naar mijn zin! Utrecht is een hele leuke stad, de mensen zijn hier vriendelijk, mijn collega’s zijn super! Wat wil je nog meer? :p Wat ook nog iets leuk is binnen het kantoor is dat we elke dag na de lunch met bijna alle collega’s de trappen nemen i.p.v. de lift. Waar wij lunch eten is namelijk op het 3e verdiep, ons kantoor is op het 11e verdiep!! Dus dat zijn wel wat trappen!  Je zit een hele dag achter je bureau en dan is het wel gewoon leuk om eens te bewegen. Ook ga ik samen met een paar collega’s op woensdagavond Beach-volleyballen, dit is gelukkig wel gewoon binnen. We kunnen dit gewoon helemaal gratis doen via een paar oud-collega’s, die ons ook een beetje leren volleyballen. Zoals ik al zei, ik heb het hier super naar mijn zin! 

Ik ben sinds mijn vorige blog redelijk druk geweest met opdrachten die te maken hebben met een nieuw project waar Toogethr aan bezig is. Daar vertel ik jullie binnenkort wat meer over! Ook ben ik voor nieuwe klanten druk bezig geweest, voor deze nieuwe klanten moesten we ook weer nieuwe promo materialen maken. Dit is allemaal superleuk. Op de foto zie je een voorbeeld van de kubussen dat wij voor de klanten maken. Deze worden gepersonaliseerd per klant met hun eigen logo en URL-codes.

Komende weken komen er weer heel wat promo’s aan, deze promo’s vinden plaats in Breda, dat is wel een eindje van Utrecht. Wat weer heel leuk is want ik mag dan weer verschillende plekjes in Nederland leren kennen. Dit wil wel ook weer zeggen dat ik weer heel druk bezig zal zijn! Weer heel veel om te leren!

In mijn volgende blog wil ik jullie graag wat meer vertellen over hoe de promo’s eraan toe gaan en hoe mijn leventje er hier weer verder aan toe gaat.  Doeeeii!!