Menu Sluiten

Mijn naam is Brandon ik ben 28 jaar, student winkelmanagement bij Thomas More Geel.

Op 4 februari 2020 werd Covid-19 officieel vastgesteld in België. Nu 1 jaar en enkele lockdowns verder zijn we eindelijk aangekomen bij het vaccineren van onze bevolking. Toch hebben we nog een lange weg te gaan en beheerst Covid-19 nog steeds een groot deel van ons leven. Ook op studenten heeft deze pandemie een grote impact. Zo volgen we al sinds oktober 2020 online les zonder enig fysiek contact met onze medestudenten. De internationale stages die wegvallen, uitstapjes, beurzen, …

Maar niet enkel in België houdt Covid-19 de bevolking in een greep, Covid-19 reikt tot in de verste hoeken van de wereld.

Ik krijg als student van Thomas More de kans om mee te werken aan een internationaal project rond Covid-19. We gaan bespreken hoe Covid-19 onze levens beïnvloedt, ook leren we meer over andere culturen. Ik kijk er enorm naar uit om de studenten uit het buitenland te ontmoeten en te bespreken hoe deze pandemie een invloed heeft op ons leven als student en hoe we hier positief mee kunnen omgaan. Denk maar elk nadeel heeft zijn voordeel.